| Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD | |
|
+7aRiéL.* LétsDancé.# Jиr.Dєmi sey'c Kiraz~ Bonnie* waldorf. 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
waldorf. Administrators
Mesaj Sayısı : 9840 Yaş : 28 İsim : &&serra. Yaş : && Referans/Tavsiye Eden : && Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Paz Ocak 31, 2010 5:55 pm | |
| -nasılsın +bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe -allah iyilik versin
-nasılsın? +içmişiiim dertliyiiim bir bilsen ben ne haldeyiiim...
-nasılsın? +vallaaaa... şöyle alıcı gözüyle bir baktım da güzel/yakışıklıyım lan ben hakkaten. -tamam abi iyi günler!?
- nasılsın? + öyle haller içinde ki halim türkçeye çevirmeye yok mecalim. - tamam sus kes. alanson klonu.
nasılsın? +uzak diyarlarda elvan elvan açan çiçekler ılgıt ılgıt yağan mor bulutlardan geceme süzülen ışık huzmeleri.... -bi kes sesini ya...
- nasılsın? + yav ishal olmuşum sorma o tuvalet senin bu tuvalet benim takılıyorum. dün yediğim yemekten olsa gerek. halbuki fazla da kaçırmamıştım. neyse iyiyim ben. sen nasılsın?
+ nasilsin abi ya ? - başLaRım ya.simdi sorulcak soru mu buhalime baksana bi şaka misin ? +yok abi iyiyim ya -bi sie git ya
-nasılsın? +açım.
- nasilsin? +tiKKy: iiiim kisaaaaeammm sennn nasylsaaean? - ...
-nasılsın -sanane doktor musun?
-nasılsın +nasıl değilim ben mal!!insanım ben!! -mal sensin insan sana girsin
-nasılsın ?? -hadi ordan sensin nasılsın..
-Nasılsın? -bilmiyorum aslinda hıc dusunmemistim
-nasılsın? -nasıl görünüyorum? -iyi -niye soruyosun o zaman? -belki kötüsündür diye şey yapmıştım... -kötü gibi olsam neden iyi görüneyim ki ? -kötüsün abi...
-nasilsin? -neye gore nasilim | |
|
| |
Bonnie* Üye.
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 İsim : Elmas Yaş : 14,5 yuvarlayalım 15 (: Referans/Tavsiye Eden : Whi$né* Kayıt tarihi : 04/05/09
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Ptsi Şub. 01, 2010 3:49 pm | |
| - Whi$né* demiş ki:
-nasılsın? +vallaaaa... şöyle alıcı gözüyle bir baktım da güzelim lan ben hakkaten. -tamam abi iyi günler!?
-nasılsın? +açım. Ahahaha benim diyaloglarım özellikle 2.si | |
|
| |
Kiraz~ Üye.
Mesaj Sayısı : 1415 Yaş : 28 İsim : Ceren Dilan~ Yaş : 14 Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Ptsi Şub. 01, 2010 4:43 pm | |
| -nasılsın? +vallaaaa... şöyle alıcı gözüyle bir baktım da güzelim lan ben hakkaten. -tamam abi iyi günler!?
fdgefgwsf =P sağol ikizim. (: | |
|
| |
sey'c Üye.
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 32 İsim : Sümeyra Yaş : 17 Referans/Tavsiye Eden : Serra ve Ceren Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Ptsi Şub. 01, 2010 4:48 pm | |
| -nasılsın? -nasıl görünüyorum? -iyi -niye soruyosun o zaman? -belki kötüsündür diye şey yapmıştım... -kötü gibi olsam neden iyi görüneyim ki ? -kötüsün abi... superLer sagoL hayatm. | |
|
| |
Jиr.Dєmi Üye.
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Ptsi Şub. 01, 2010 10:01 pm | |
| | |
|
| |
LétsDancé.# Üye.
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 26 İsim : zeyno Yaş : 12 Referans/Tavsiye Eden : Kendim buldum ve bulduğumdan dolayı çok mutluyum:) Kayıt tarihi : 05/02/10
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Cuma Şub. 05, 2010 7:07 pm | |
| | |
|
| |
aRiéL.* Üye.
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 26 İsim : aleyna Yaş : 12 Referans/Tavsiye Eden : serra Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD C.tesi Şub. 06, 2010 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Miss.Salvatore Üye.
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Salı Şub. 23, 2010 6:01 pm | |
| -nasılsın? +vallaaaa... şöyle alıcı gözüyle bir baktım da güzel/yakışıklıyım lan ben hakkaten. -tamam abi iyi günler!? bu güzelmiş | |
|
| |
Prens Üye.
Mesaj Sayısı : 2 İsim : ............. Yaş : 14 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Salı Şub. 23, 2010 9:51 pm | |
| sanane desem yeterli bir cevap olurmu | |
|
| |
~Caroline Üye.
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 26 İsim : Özge Nur Yaş : 13 Referans/Tavsiye Eden : ~Tayholas Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD Ptsi Mart 01, 2010 1:29 pm | |
| -nasılsın? -nasıl görünüyorum? -iyi -niye soruyosun o zaman? -belki kötüsündür diye şey yapmıştım... -kötü gibi olsam neden iyi görüneyim ki ? -kötüsün abi...
Süpermiş sağol =) | |
|
| |
~(C)hoCCo~ Üye.
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 26 İsim : Nihal Yaş : 11 Referans/Tavsiye Eden : kimse bir Forumdan buldum girdim Kayıt tarihi : 26/04/09
| |
| |
| Nasılsın ? sorusuna verilecek cevaplar. xD | |
|