Kiraz~ Üye.
Mesaj Sayısı : 1415 Yaş : 28 İsim : Ceren Dilan~ Yaş : 14 Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 3:46 pm | |
| Ben söylemedikçe çöpe atılmasın lütfen ! Alıntıdır . Sen gideLi, Umrumda deil artık Ne yargıLar,Ne infazLar, Nede hükümLer.. Bir yanda sevDam, Diğer yanda oLmazLarım...Uykuları uyanmaz kıLdım kendime, Rüyaları görüLmez.. Her tıkırtıda Sıçradım, Her geLeni Sen sandım..Sen Hiç Yalnızlığa birşeyLer anlattın mı ?O'nlar Aldatır, Yaralar Onlar. O'nlar laf yapar, Yaramaz Onlar. Şimdi Sen de Herkessin, Aynı. Yalancı, Yabancı, Tıpkı O'nlar !GülüşLerim yüzümde dondu, Sensizlik gözyaşı oLup aktı Yüreğm ısLandı..Senden başKa Kimsénin oLmadığı bir şeHirdeim, KaLabaLıkmış sokakLar, Banane... ÖzLémini yaşıorum her an, Zamanı durdurmuşm bekLiorum, Kime ne..?hayatımda iki küme var. birisi hayal kümesi. zihnimdeki tüm platonik düşüncelerim bu kümede. diğer bir küme ise gerçek kümesi. bu kümedede yaşadıklarım var. ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor. iki farklı dünya. uyumak rüya görmek. ve uyanık kalmak gibi.
\ 3 dostum vardı birisi öldü /
Birisi hayatımın en güzel gününde sırtını döndü İnanmak istediğim ; yılların gücüydü..Yıllar geçtiğinde gördüm hepsi birer öcüydü,Dostum ayağımın altında ezilen b*k böcüğüydü Güven ve güvensizlik ortası ikisinin bocası ,YaLanın geLini ihanetinde kocasıydı İtile itile kuyuya düşeceksin kim itti bilemeyerek..Durmadan ağlayacaksın gözlerini silmeyerek Şahit olacaksız gözlerinle görmeyerek2 kürekle defnolacaksın sonunu bilmeyerek!.. Ne yapsamda ortadan kalkmayan bir gerçeğim ben Korkmasaydım sahipten gözlerini söker elime verirdin Kör yürürdün kör gencecikken öldürdün beni Şükür döndü yine zaman pergeli Ey gönülden habersiz benim gönülle işim ne / Ey güzelden nasipsiz benim güzelle işim ne Başlasam kaç yıl sürer yazacağım eşekname Saçmalama m*l-mı-sın lan oğlum hergün aynı terane Yapma bu kadar da düşemezsin düşenin üstüne toprak ; Yaprak bile kıpırdamıyor lan oğlum bastı buhran felaket Aklın ve de fikrin benim oğlum; Seni zaptettim ben!Maskemi taktım Sürdüm boyalarımı Giyindim en süslü yalanlarımı Bir yüzüm gülerken, gizlenir öbür yüzüm Kimse duymasın içimden ağladığımıYeni birisiyim artık ben .. hicbirşey acıtmıyor canımı.. Seninle birlikte duygularımda gitti benim . Gözümden bir damla yaş akmıyor, kanayan bir yüreğim yok artık.Üşümekteyim artık; "Güneşimi kaybettim..!!" yarınını yitirmiş bir günü yaşıyorum! yarınım yok..!!! bugünüm kayıp İçimden çığlık atarak susuyorum… Susuyorum… İçimde o kadar güzelsin ki… Sana susuyorum …Yine her zamankinden farksız birgün, dışarıda güneş we hareket içerde bir genç ve yorgunluk bir de YALNIZLIK. Şimdi…Ne şarkılar, ne satırlar dolusu cümleler.. Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime.. Belki, çığlıklarımı susturmasam, ağlasam yağmur misali damla damla… Kimbilir, unutulursun belki ozaman… Gece' bile fazla bu akşam bana…Öyle siyah, öyle alacalı ki karanlık..Uyumak istiyorum, alabildiğine..Kapatıyorum gözlerimi, sen oluyorsun uykularım..Açıyorum gözlerimi, yalnızlığa kapılıyor düşüncelerim…Anlamsızlığımla eş değer oluyorsun aniden… Yüreğiyleydi en büyük kavgası insanın. Kendimden başka herkesi suçladım Oysa hiçbir kente ait değildi hiçbir acı Ve herkes içinde taşırdı yangınını Kül olduktan sonra anladım... Kalbimde hızlı bir hareket Kulağımda meşgul sesi Dudaklarımda adın Düşlerimde bir çocuk .. | |
|
waldorf. Administrators
Mesaj Sayısı : 9840 Yaş : 28 İsim : &&serra. Yaş : && Referans/Tavsiye Eden : && Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 3:57 pm | |
| oou süperler çok sagol canıım benım | |
|
Kiraz~ Üye.
Mesaj Sayısı : 1415 Yaş : 28 İsim : Ceren Dilan~ Yaş : 14 Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 4:25 pm | |
| uu hıcbır önemi yok aaaasK. | |
|
Bonnie* Üye.
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 İsim : Elmas Yaş : 14,5 yuvarlayalım 15 (: Referans/Tavsiye Eden : Whi$né* Kayıt tarihi : 04/05/09
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 4:36 pm | |
| Ooo ağır laflar Teşekkürler... | |
|
Kiraz~ Üye.
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 4:47 pm | |
| | |
|
MaRie* Üye.
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 28 İsim : Sude* Yaş : 14 Referans/Tavsiye Eden : Nazlı Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 4:48 pm | |
| | |
|
Kiraz~ Üye.
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Ptsi Şub. 01, 2010 5:00 pm | |
| | |
|
RacheL Üye.
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 29 İsim : Ece Yaş : 15 Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Çarş. Şub. 03, 2010 1:01 am | |
| | |
|
Kiraz~ Üye.
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Perş. Şub. 04, 2010 12:19 pm | |
| | |
|
aRiéL.* Üye.
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 26 İsim : aleyna Yaş : 12 Referans/Tavsiye Eden : serra Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: İmzalık yazılar C.tesi Şub. 06, 2010 5:08 pm | |
| | |
|
LétsDancé.# Üye.
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 26 İsim : zeyno Yaş : 12 Referans/Tavsiye Eden : Kendim buldum ve bulduğumdan dolayı çok mutluyum:) Kayıt tarihi : 05/02/10
| Konu: Geri: İmzalık yazılar C.tesi Şub. 06, 2010 5:59 pm | |
| | |
|
Jиr.Dєmi Üye.
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Salı Şub. 09, 2010 11:36 pm | |
| | |
|
~(C)hoCCo~ Üye.
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 26 İsim : Nihal Yaş : 11 Referans/Tavsiye Eden : kimse bir Forumdan buldum girdim Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: İmzalık yazılar Perş. Mart 18, 2010 6:13 pm | |
| Cok güzeller - tesekkürler canim . | |
|