Matematik : Zengin zübbesii. !
gerizekalı işine geldi mi tüm şaklabanlıkları yapıyorsun ama işine gelmediği için bağırıyorsun :L
öğrencilere kendini zengn göstermeyi marifet mi sayıyorsun gerizekalı !
bazen ay ne kadar iyi hoca dedirtiyorsun ama bazende illallah ! :w
Fen :
Gülin hocaaam. (: Okuldaki tek öğretmen gibi öğretmen sizsiniz emin olun hocam. :w diğer hocalar kendilerini birşey zannediyorlar zenginlikleri ile biryerlere gelmeye çalışıyorlar ama sizin zekanız yeter be hocam (: biraz fazla kızsanızda seviliyorsunuuz (:
İngilizce. :
Allah kahretsin laan. /: Ne güzel biz şebne teacher ile derslerin tadına varıyorduk. Daha yeni sınıflarımız değişti ama senin ne mal olduğunu ilk bakışta anladım~
Gerizekalı bi de iphone almış herhalde yeni telefonunu bizim sınıfta şarj ediyor ya var mı böyle gerizekalılıık?
Önceki derste ayaklarını toplayarak oturuyor zaqten dana kadar çizme giyiyor çizmenin altındaki tüm pislikler sandaliyeye sürüyor sonra bir sonraki derste geldiğinde " Aay çocuklaar kim pisletti bu sandaliyeyi böyle diye bize kızıyor :w :G
Gözde diye bi kız var bizim yan sınıfta o bizim sınıfa derste birşey istemek için girse (USB örnegin) çık dışarı kızım çık dışarı diye bağrırıyor . :w birde bize ZİBİDİ diye bağırıyor ya amele. :w
Adem hoca size çok pis kaf koydu ama. bize bağırırken çok pis rezil oldunuz tüm sınıfa,,
Gülsen Tor: Çocuklar sizin zekanız mı yok ya! Zekanız 0 ın altında 0 mı sizin ? ( :G ) Ben sizin tanıdığınız diğer hiçbir öğretmene benzemem ben tam 2 tane üniversite bitirdim 3 yılda hazırlık okudum ! Adem öğretmeniniz sağolsun ben diğer yorumları ona bırakıyorum sizi ona havale ediyorum!
Adem Hoca: Valla hocam ben sizin neden 2 tane üniversite bitirdiğinizi pek anlamadım valla ben 1 tane bitirdim ama herşeyi anladım sizden daha üstteyim. !
Sınıf: Hocam biz daha üniversite okumadan ondan daha üstteyiz.
-
bir de sevgilimle barıştım onun için derste bağırmak istemiyorum diyor ya salak mıdır nedir bize ne be senin sevgilinle başırıp barışmadığınından ? Her günün raporunu vermek zorundamısın bize ! #
Sosyal :
Fatma hocaam. (: Okulun ilk başlarında bize hiiç kızmazdınız ne oldu şimdi ? 5 gün sonra içinizdeki kinin tümünü döktünüz. :w komiksinz ama seversiniz beni :w bende sizi seviyorum hocaam. (: yavru kertenkelenizin sevgilisi. :G unutamam hocam :w
Adem Hocam:
uu hocam okuldaki en sevdiğim hocasınız siz ve madame ~ bizim eski sınıf öğretmenimize o kadar benziyorsunuz kii.
Madame. :
Hala öğrenemedik sizin artık bir mademaselle olmadığınızı madame siniz siz ama mademaselle demek dilimize daha kolay geliyor.
afdsfsd.
çok seviliyorsunuz hocam çok iyisiniz de dönemin başından beridir bize Fransız pastası yapacaktınızn :w